Portfolio

 

Met veel plezier geef ik je een inkijkje in mijn portfolio. Bestaande uit herdenkings cadeaus die ik met veel liefde heb ontworpen voor diverse opdrachtgevers. Dankbaar dat ik een een bijdrage mocht leveren om hen in herinnering te houden en te herdenken. 

In herinnering : sfeerbeelden van een ontworpen herdenkings cadeau in de vorm van een koord met daaraan hangend een halve maan van ecru wolvilt met daarop liggend een engeltje van ecru wolvilt een naamschijfje van witte natuurklei gecombineerd met beukenhouten en rookkwarts kralen en strikjes van cognac bruin lint.

In herinnering - Teer als een sneeuwvlokje

Sfeerbeelden van het herdenkings cadeau dat ik voor Kawan zijn moeder ontwierp. Het koord heeft één element in de vorm van een halve maan van ecru wolvilt. In de maan zit een ecru engeltje van wolvilt. Op het lijfje van het engeltje is een sneeuwvlokje geborduurd. Verwijzend naar de sneeuw die viel op de geboortedag van Kawan. Het ruitvormige naamplaatje is van witte natuurklei en omlijst met een strikje van bruin grosgrain lint. Rookkwarts en beukenhouten kralen maken het koord compleet. Lees het volledige verhaal achter dit koord in het blog.

In herinnering : sfeerbeelden van een ontworpen herdenkingscadeau bestaande uit een koord met daaraan een hart van ecru wolvilt met paarsachtig bloemborduursel twee ecru engeltjes van wolvilt in combinatie met beukenhouten en amethist kralen en paarse strikjes van satijnlint.

In herinnering - Gekoesterd in het hart

Sfeerbeelden van een herdenkings cadeau dat ik ontwierp voor de moeder van een tweeling. Het koord is opgebouwd uit een hart van ecru wolvilt met daarop paarse viooltjes geborduurd. Boven het hart hangen twee ecru engeltjes van wolvilt. Het koord wordt aan de top afgerond met paarse strikjes van satijnlint met twee vilten hartjes met sead beeds. De elementen van het koord zijn met elkaar verbonden door beukenhouten en amethist kralen. Het volledige verhaal achter dit koord lees je in het blog. 

In herinnering : sfeerbeelden van een ontworpen herdenkings cadeau bestaande uit een koord met vlinders van ecru wolvilt gecombineerd met Swarovski parelkralen een naam- en datumplaatje van witte natuurklei een handgetwijnd mandje van katoengaren en als finish touch strikjes van zalmkleurig satijnlint.

In herinnering - Vlinders voor Daisy

Sfeerbeelden van een herdenkings cadeau in de vorm van een koord, dat ik ontwierp voor de moeder van Daisy. Twee vlinders van ecru wolvilt staan centraal. De vleugels van deze vlinders zijn versierd met borduursel en Swarovski parelkralen. De ovale naam- en datumplaatjes zijn van witte natuurklei. Een met de hand getwijnd mandje van Perlé draad met daisies van wolvilt en strikjes van satijnlint in de accentkleur zalm geven de finishing touch. Het complete verhaal achter dit koord lees je in het blog.

Herdenken: Sfeerbeeld van een voor het Auschwitz-Birkenau State Museum ontworpen herdenkingskoord bestaande uit een halve maan van ecru wolvilt met borduursel in blauw accenten gecombineerd met een hangoorkonijn van ecru wolvilt witte kleiplaatjes in ruitvorm met daarin de jaartallen 1939 en 1945 en een kleiplaatje met de tekst JHWH gecombineerd met rookkwarts kralen en cognac bruine strikjes van satijnlint.

Herdenken - Kinderen van Auschwitz

Sfeerbeelden van het voor het Auschwitz-Birkenau State Museum ontworpen koord, waarmee alle kinderen omgekomen in dit kamp worden herdacht. Het koord bestaat uit twee elementen: een halve maan van ecru wolvilt met borduursel in blauw accenten en een hangoorkonijn van ecru wolvilt. De ruitvormige kleiplaatjes geven de jaartallen 1939 – 1945 en de tekst JHWH weer. Rookkwarts kralen en cognac bruine strikjes van satijnlint completeren het geheel.