Bestellen

Steek iemand een hart onder de riem met een persoonlijk cadeau

Het doet pijn in je hart om een goede vriendin of familielid verdrietig te zien. Van dichtbij maak je mee hoe sterk het kindje dat is is overgegaan wordt gemist. Het liefst neem je dat verdriet over, maar dat gaat helaas niet.

Je wilt steun en troost bieden, een hart onder de riem steken met een uniek persoonlijk cadeau. Een tastbare blijvende herinnering geven voor een sfeervol gedenkplekje in het huis of voor aan de muur. 

Een bron van troost, liefde en kracht vormend voor de momenten dat het gemis sterk is. 

"Een persoonlijk cadeau met afgestemde boodschap wordt gekoesterd en ervaren als kostbaar"

"Het verlies van een dierbare is altijd verdrietig. Het verlies van een kindje ... daar kan ik niet eens woorden aangeven. Het is prachtig hoe jij deze cadeaus maakt én er zelfs woorden aan geeft."
Paula van Gemen
Eigenaresse Tekstmodel.nl

Overweeg je om in opdracht een persoonlijk herdenkings cadeau te laten maken? Hoe werkt dat? Wat is er mogelijk? Welke informatie is er vooraf nodig? Je bent bij mij aan het juiste adres. Ik ontwerp alleen maar cadeaus in opdracht. Op deze pagina geef ik antwoord op je vragen.

Wat levert een ontworpen cadeau jou op?

  •  Via de afgestemde boodschap voelen de nabestaanden weer de verbinding met degene die zo wordt gemist.
  • Het is een blijvende tastbare herinnering, die steun en troost geeft wanneer nodig.
  • Hoe leuk is het om zo´n origineel en persoonlijk cadeau te geven, waarmee je jouw liefde voor jouw dierbare toont.

"Een herdenkings cadeau laat zien wat in woorden niet is uit te drukken"

Hoe gaat het in zijn werk?

STAP 1: JIJ DEELT JOUW VERHAAL
Via de e-mail vertel jij mij jouw verhaal. Voor wie is het cadeau bestemd? Waarom wil je een cadeau laten maken? Verder ontvang ik graag de volledige naam en geboortedatum van degene die is overgegaan. Zodra ik deze e-mail ontvang neem ik binnen 1 werkdag contact met je op om verder af te stemmen.

STAP 2: ONTWERPVOORSTEL OP MAAT
Op basis van al deze input maak ik een ontwerpvoorstel voor jou. Ik schets hoe het cadeau eruit komt te zien. Beschrijf de betekenis achter de kleuren, de symboliek, de herkomst van de naam en het numerologisch geboortegetal. 

Samen overleggen we of dit het is en er nog aanpassingen nodig zijn. Is het een ja, dan ga ik voor je aan de slag. Tijdens het hele ontwerpproces stuur ik je tussentijds work in progress foto´s. Je ziet zo jouw cadeau in fases ontstaan.

Schets van vleugel en lichaam duif
Schets van een element
Papieren patroondelen van het lichaam en vleugel van een duif op ecru wolvilt
Patroondelen van het element
Vleugel van ecru wolvilt met geborduurde rode rozen en groene ranken aan bovenzijde vleugel
Onderdeel element op wolvilt
duif van ecru wolvilt met infinity teken in de snavel en aan de bovenzijde van de vleugels rode geborduurde rozen en groene bladerranken
Het element is klaar

STAP 3 – HET CADEAU IS KLAAR
Ik stuur je de foto hoe het cadeau is geworden en pak hem met liefde en aandacht in een luxe cadeauverpakking voor je in. Graag hoor ik van je of je het cadeau komt halen in De Goorn of dat ik hem mag verzenden. 

Bonus:

Als bonus ontvang je bij jouw cadeau een boekje op A5 formaat. In het boekje lees je het persoonlijke verhaal achter het cadeau. De betekenis van: de voornaam, geboortedatum, de gebruikte symboliek, kleuren, vormen en het soort kristalkralen wordt uitgelegd. 

Ook staat voor de ontvanger de afgestemde boodschap beschreven. 

Het boekje vormt zo een mooi naslagwerk, dat je op ieder moment kunt nalezen. Uit de praktijk blijkt dat klanten dit erg waarderen. 

Wat kost het?

De definitieve prijs hangt af van het aantal elementen waaruit het cadeau is opgebouwd.

PRIJSLIJST
♥ 1 element + 1 naamschijfje: € 54, 95  

♥ 1 element + 1 naamschijf + 1 datumschijfje: € 59,95

♥ 2 elementen + naamschijfje: € 84,95

♥ 2 elementen + 1 naamschijfje + 1 datumschijfje: € 89,95

♥ 3 elementen + 1 naamschijfje + 1 datumschijfje: € 114,95

NB: Een herdenkings cadeau wordt in opdracht en op maat gemaakt en kan daarom niet worden teruggestuurd.

VOORBEELD
Dit herdenkings cadeau bestaat uit: 2 elementen, 1 naamschijfje en 1 datumschijfje.

FAQ

VOOR WIE IS EEN HERDENKINGSCADEAU?
Een herdenkings cadeau wordt vaak door familie of goede vrienden als een gezamenlijk cadeau gegeven, als de dierbare al wat verder in het rouwproces zit. 

De cadeaus zijn omdat ze op maat worden gemaakt geschikt voor sterrenkindjes en kinderen die zijn overgegaan. 

Soms maak ik op verzoek van een organisatie een herdenkingsmonument, zo bijdragend aan de rouwverwerking voor een groter collectief. 

IS DIT NIET EEN BEETJE DUUR?
De herdenkings cadeaus van Little LullaBuys zitten in een prijsklasse die vergelijkbaar is met andere herdenkingscadeaus zoals een rouwstuk of assieraad. 

Tel daarbij op dat een persoonlijk herdenkings cadeau met afgestemde boodschap van onschatbare waarde is. Van ieder koord bestaat maar  één exemplaar. Je hebt dus iets unieks in handen, wat in geen enkele winkel verkrijgbaar is. 

IK VIND HET EEN SPANNEND IDEE DAT IK NOG NIET WEET HOE HET ER PRECIES UIT KOMT TE ZIEN
Geen zorgen. Op het moment dat jij akkoord geeft op het ontwerpvoorstel heb je een duidelijk beeld. Uit ervaring weet ik dat het eindresultaat altijd boven verwachting en naar tevredenheid is. Tel daarbij op dat ik pas tevreden ben als jij ook tevreden bent!

WAT IS DE LEVERTIJD?
Ik werk meestal maar aan één cadeau tegelijk. De levertijd ligt tussen de 2 tot 3 weken. Regelmatig heb ik een wachtlijst, omdat ik maar een beperkt aantal cadeaus per maand ontwerp. Heb je een deadline in gedachte, neem dan alsjeblieft op tijd contact met mij op.

KOMEN ER NOG VERZENDKOSTEN BIJ?
Nee, de verzendkosten zijn voor mijn rekening.